Το WoW πέφτει σε δημοτικότητα την ώρα που το Swtor εκτοξεύεται

Πριν μερικούς μήνες διαβάσαμε στο ίντερνετ ότι το πιο δημοφιλές βίντεο παιχνίδι στον πλανήτη αυτήν την στιγμή το wow ότι χάνει 600 χιλιάδες συνδρομητές κάθε τρίμηνο ( source : Google Search).

Το wow είναι σίγουρο ότι εκτός απο το πιο δημοφιλές παιχνίδι , είναι ίσως και το ολοκληρωμένο αυτήν την στιγμή και σίγουρα ο αριθμός των εκατομμύριον συνδρομητών του δικαιολογείται απο τον παράγοντα [ ολοκληρωμένο παιχνίδι ].
Οι παίκτες του μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους οποιαδήποτε στιγμή αποφασίσουν να εισέλθουν στο παιχνίδι .

Όμως το WoW ήδη διανύει το 7ο χρόνο του και αυτός ο "γάμος" ανάμεσα στους παίκτες και το παιχνίδι έχει καταντήσει απλα μια συνήθεια . κάθε τι στην ζωή μετά από καιρό όσο και να αλλάξει δεν μπορεί να σου προσφέρει νέες συγκινήσεις .έτσι και το wow ότι είχε να δώσει , το έδωσε .Μπορείτε να δείτε το πιο κάτω διάγραμμα που δείχνει την πτώση του ενδιαφέροντος για το WoW.

wow is falling

Όσο πάλιωνε το wow , καινούργια παιχνίδια βγήκαν στο προσκήνιο έτοιμα να το εκτοπίσουν . Τα δυο πιο σημαντικά ήταν το Aoc και το Aion. Δυστυχώς κανένα απο τα δυο δεν το κατάφερε. οι λόγοι σε κάθε περίπτωση ήταν διαφορετική. στο Aoc ο λογος ήταν ο ασταθής client ,ενώ στο Aion ήταν η αδιαφορία της Ncsoft για τα bots .

Αυτήν την στιγμή όπως είπαμε είναι ιδανική στιγμή για να παρουσιαστεί ο διάδοχος του WoW και αυτό φαίνεται όχι μόνο απο το ότι χάνει συνεχώς συνδρομητές αλλά απο το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι ο πιο ισχυρός αυτήν την στιγμή στην αγορά των βίντεο παιχνιδιών.

Η κοινοπραξία 3 εταιριών ( Lucasarts του George Lucas , ΕΑ και Bioware ) δημιουργεί το παιχνίδι που προσωπικά πιστεύω θα εξαφανίσει το WoW σε πολύ σύντομο χρόνο. Το μεγάλο ατού του επιχειρήματος είναι ότι βασίζεται στον πιο δημοφιλή μύθο του δυτικού κόσμου αυτήν την στιγμή , τον πόλεμο των άστρων .

Τα διαγράμματα δεν λένε ψέμματα και όπως μπορείτε να δείτε μετά απο τρία χρόνια προετοιμασίας το ενδιαφέρον του κόσμου για το swtor χει πραγματικά εκτοξευτεί μέσα στο 2011 !!!

swtor rise

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : τα google trends δείχνουν την τάση και όχι την ποσότητα των αναζητήσεων για μια λέξη .Περισσότερα μπορείτε να μάθετε για αυτήν την υπηρεσία στο επίσημο site της Google







more .... Το WoW πέφτει σε δημοτικότητα την ώρα που το Swtor εκτοξεύεται

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

स्मुग्ग्लेर'स होम

Windows 7 services is the problem for the perfomance issues in swtor's warzones

Space Combat Swtor.gr